Sittbrunnsförstärkning och skottlaminering

Med skottet på plats var det dags att klä med glasfiber och epoxy. Jag lade också ett extra lager glasfiber i sittbrunnen där man kommer kliva i och skrapa med fötter. Men ELÄNDE vad jag är dålig på att få glasfiber att läggas slätt! Det bubblade hur jag än gjorde. Denna bild är innan det härdade, och såklart är luftbubblorna ännu större när det härdat klart. Jag värmde upp skrovet innan epoxyn, slog sedan av på värmen för att det skulle härda under minskande temperatur, men icke. Bubblorna är där ändå. Nu är det ingen katastrof, jag kan slipa ner det eftersom det är dubbla lager glasfiber, men det är lite frustrerande och inte bra för mitt glasfiberläggningssjälvförtroende.

Sittbrunnen har som ni ser vitpigmenterad epoxy. Allt under däcket ska vara vitt är tanken. Ja, förutom inne i packutrymmena då.

Nu ska det slipas, strykas ett par varv till för att få en slät yta, sedan ska fotstöden (som inte är uppfunna än) på plats och akterskottet som också är en integrerad sits ska på plats. Mycket mysfixande och säkert ännu fler luftbubblor! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s